Tietoa meistä

Asiantuntija­palvelumme kattavat päätöksenteon kaikki tasot. Otamme näytteitä, teemme selvityksiä, luomme strategioita sekä työkaluja päätösten tueksi. Tuttuja ovat Itämeren lisäksi joet ja järvet sekä luonnonvarojen hallintaan ja ilmastonmuutokseen liittyvät kysymykset päiväntasaajalta arktikselle.

Tarjoamme asiakkaillemme merien ja makeanveden ympäristökysymyksiin liittyviä asiantuntijapalveluja, työkaluja vedenalaiseen työskentelyyn sekä ratkaisuja tietojen keruuseen ja analysointiin vaikeissa olosuhteissa. Olemme Suomen johtava vedenalaiseen luontoon erikoistunut yritys.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi ja norjaksi. Käännöspalveluita hyödyntämällä olemme laatineet myös muun kielisiä raportteja.

Nykyiset omistajamme, meribiologit Jouni Leinikki ja Panu Oulasvirta perustivat Allecon vuonna 1989. Molemmat olivat jo tuolloin kokeneita tutkimussukeltajia, mikä teki yhtiöstä Suomen oloissa ainutlaatuisen. Sukeltaminen näkyi pitkään lähes kaikessa Allecon toiminnassa, oli sitten kysymys näytteenotosta tai asiantuntijatehtävistä.

Käytämme nykyään sukeltamisen lisäksi myös muita menetelmiä tietojen keräämiseen. Luomme asiakkaidemme kanssa strategioita, valmistelemme ja toteutamme hankkeita. Kehitämme uusia ohjelmia, työkaluja ja varusteita, jotka sopivat myös muiden alojen ammattilaisten käyttöön. Kaikki tuotteemme ovat myös omassa käytössämme testattuja.

Lisäksi olemme kehityksen kärjessä tietojen hallinnassa. Hallitsemme maantieteellisen tiedon mallintamisen ja tilastollisen tietojenkäsittelyn.

Arvojamme ovat

  • Asiakkaan tyytyväisyys
  • Hyvä työilmapiiri
  • Täsmällisyys
  • Ympäristön kunnioittaminen
  • Jatkuva kehittyminen yhtiönä ja yksilöinä

_DSC2007